perjantai 10. toukokuuta 2013

Toppi ja kynähame

Johan on taas aikaa vierähtänyt viime postauksesta. Pitänyt pitää taukoa, jotta saan taas tehtyä vaatteita niin, että jos tulee joku pikkuinenkin virhe niin ei heti tule mietittyä, että kannattaako mun harrastaa jotain mitä en kunnolla osaa. Noh, harjoittelu tekee mestarin, ja rakastan tehdä käsitöitä ja suunnitella ja vaikka kuinka monta kertaa olen sanonut "Tää loppu tähän!" niin heti hetken päästä taas näpertämässä jotain ;D Eli ei kai tämä käsityöharrastus ihan heti ainakaan lopu, vaikka välillä menee hermot kun ei kaikkea osaa. Toisaalta, olen suurimmalti osin kaiken oppinut itse, niin ei ihme, etten kaikkia kikkoja osaa ;)

No mutta kuitenkin, sain viime viikolla tehtyä topin. Mustaa hiukan venyvää kangasta, ja aika lyhyt malli, koska ajattelin topin tehdä korkeavyötäröisten ala-osien kaveriksi. Samalla myös kun yritin etsiä ohjetta shortseille ja niitä ei kappas vaan löytynyt niin annoin koko asian olla ja ostinpa sitten itse korkeavyötäröiset shortsit. Ajattelin, että voisin vielä joskus tehdä niiden pohjalta toisen värisetkin samanlaiset shortsit, punaista mielessä :)
      Shortsikankaasta tein eilen korkeavyötäröisen kynähameen! Joka muuten on ensimmäinen tyköistuva hameeni, ei onnistunut ihan niinkuin aina Muodin Huipulle -ohjelmassa, kaikki saumat niin kauniit, mutta ihan käyttökelpoinen tuli! Hame sopii hyvin yksinään kivan paidan kanssa tai asusteilla, kuten vyöllä tai korsetilla! Ja tässäpä tulee kuvaa näiden kahden vaatekappaleen yhdistelmästä:


Kuvat ovat aika huonoja, kamera kun ei meinaa suostua yhteistyöhön! Mutta topista sen verran vielä, että siinä on narut jotka sidotaan kaulan takaa, takana ja edessä on samaut (tosin eri kohdissa), jotta sain topin paremmin istumaan :)

Taas on suunnitteilla uutta vaatetta, kaavoja tekemässä. Katsotaan onnistuuko se ilman oman osaamisen epäilemistä. Hyvät viikonloput kaikille!^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti