lauantai 25. toukokuuta 2013

Hameita

Sain viime viikonloppuna tehtyä 2 hametta, molemmat ovat jälleen itse suunniteltuja. Toinen on 50 -luvun inspiroima hamonen, joka on pidempi kuin mitä yleensä teen. Kankaan löysin Eurokankaasta viime viikolla ja sitä oli enää muutama hassu metri jäljellä ja olin ihan onnessani kun sain vielä itselleni vähän siitä ja kun rahaakin oli siihen vielä jäljellä. Olisin kyllä kaiken ottanut jos tosiaan olisi ollut enempi rahaa.. Noh, sainpa tehtyä hameen ja jäi kangasta vielä vähän jäljelle, joten saapa nähdä, jos siitä tekisin vaikka toppi osan niin voisin käyttää hametta yksinään tai mekkona :) Kangas on kokonaan puuvillaa ja värikin oli juuri nappiin kun siinä 2 lempiväriäni onkin; musta ja punainen!
Tässäpä kuvaa hameesta (peilin kautta.. ) :



Toisen hameista suunnittelin äkkiä sunnuntaina kun serkkuni tuli kysymään alushameista ja päädyimme katselemaan lolita-mekkoja netistä. Tuli jälleen lolita-villitys ja oli pakko purkaa se tekemällä hame, kun kangastakin siihen oli! Kun tein helmaan rypytystä niin huomasin, että kangasta onkin hiukan liian vähän ja laitoin siihen pitsiä jatkeeksi. Aluksi katsoin, että hame näyttää vähän hassulta, mutta nyt silmä on tottunut ja mielestäni se onkin oikein söpö! Laitoin hameen sivulle vielä 2 helminauhaa kun helmiäkin löytyi :) Hame onkin ollut useampana päivänä tällä viikolla käytössä.
Toivottavasti kuvasta hahmottaa hameen, noppakangas on Kangastukusta ja pitsi eurokankaasta, helmet Prismasta. Kuvasta näkee oikealta alhaalta helmet jotenkuten hameen vasemmalla puolella.


Sain tehtyä eilen korviksetkin, mutta niitä en muistanut kuvata :( Ostin tänään vielä lisää korvistarvikkeita, mutta niistä sitten myöhemmin :)

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille! <3

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehä viel postauksen tän kaavoista ja kikoista ku on nii upee et haluisin itteki yrittää väkertää tuommottista mut vähä jeesii tartteis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpaa hametta tarkoitat? Kumpaankaan en ole käyttänyt kaavoja ja olen ne tehnyt omaa kroppaa ajatellen, joten luultavasti ohjeeni näihin eivät olisi yhtä hyvät sinulla kuin ovat minulla :/

      Poista