maanantai 31. joulukuuta 2012

"Kakkukesti" -lolitamekko

Vielä ehdin tämän vuoden puolella kirjoittaa pienen postauksen toisesta lolitamekostani, jota kutsun nimellä "Kakkukesti" -lolitamekko. En tiedä tosiaan mistä tuo nimi tuli, mutta satuinpa sen sanomaan jokunen aika sitten. Mutta tosiaan, valitettavasti kuvat ovat aikalailla yhtä huonot kuin aikaisemmin. Käytössäni on nykyään todella huono digikamera, joka ilmeisesti vetelee viimeisiään ja uusi pitäisi hankkia (mutta millä rahalla?). Toivottavasti kuitenkin taas jälleen kerran saisitte selvää näistä kuvista, jotka on otettu jouluaattona ja samalla näkyy miun jouluaaton asu :)

Edestä:

Takaa:

Mitä mieltä itse olen mekosta? Hmm... vaikea vastata, tavallaan olen tosi ylpeä, että sain noinkin suuren työn valmiiksi, koska yleensä pelkät hameet ja paidat ovat olleet se juttu mitä olen tehnyt. Toisaalta, jos ei olisi ollut samaan aikaan kotona remontti niin tuo, että myös se toinen lolitamekko (josta tulee myöhemmin postaus) olisivat valmistuneet nopeammin ja ehkä jopa huolellisemmin. Koska samaan aikaan mekkoja tehdessä mulla oli paha stressi ja kiire koulun takia, jouduin tekemään kompromisseja ja moneta kertaa uudestaankin jotkut jutut joihin vieläkään en ole tyytyväinen. 

Mitäs mieltä olette lukijat mekosta? :)


Loppuun vielä pieni kevennys: mummilta ja ukilta tuli joululahjaksi tarvitsemani ompelurasia/-laatikko. Se on puinen ja sisältää erilaisia pikkuisia ompelijan tarvikkeita (joista täytyy myöntää, että ainakaan ratkoja ei ollut kovin hyvä...). Tuolle tulee käyttöä kun edellinen boksi alkoi käymään liian pieneksi ja laatikot siinä olivatkin aivan liian pieniä. 


Hyvää uutta vuotta 2013!! <3

6 kommenttia:

  1. Kaunishan tuosta mekosta tuli, varsinkin tuo takaosa on niin söpö, että! :) Söpö mekko, ja sopii siulle tosi hyvin.^^

    VastaaPoista
  2. Hieno mekko siitä tuli minunkin mielestäni! Niistä kirjoista, joista viimeksi mainitsin: Joka tyypin kaavakirja I on suomalaisessa alennuksessa 15 € ja Joka tyypin kaavakirja II löytyy kympillä ainakin Jumbon Prismasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ahaa, pitääpä käydä katsomassa, kiitos vinkistä!

      Poista