torstai 13. kesäkuuta 2013

Laatikko vihdoin valmis ja hullut kankaat

Hurjaa kuinka aika menee aivan huomaamatta, käsitöitä tehty, osa heitetty roskiin kirosanojen kera ja osa taas tehty hienosti valmiiksi! Sain jopa tehtyä puulaatikon maalaamisen valmiiksi, "viimeistään kesällä valmiiksi" niinhän minä lupailin ;) Laatikko tosiaan tuli valmiiksi jo ennen kesälomaa, mutten siitä ehtinyt päivitellä ja ihan hyvä niin, nyt on tultu taas osteltua kankaita, yllättäviä värejä ja kuvioita, mutta kai niistä vaan sen huomaa miten omat mieltymykset tietynlaisiin väreihin ja kuvioihin on laajentunut.

Laatikon tosiaan maalasin ihan omin pikku kätösin ja kirjoitin tekstit lyijykynällä ennen maalaamista. Katsoin vähän erilaisia fontteja netistä, mutta joitakin toivomiani ei löytynyt, joten esim. "Nauhat" ja "Helyjä" tein kätevästi ilman mallia, tosin "Nauhat" -kohtaan halusin Nightwish N-kirjaimen ;D


Ylhäältä vasemmalta alkaen:
Neulat (tästä useat eivät saa selvää), napit, 
Langat, Niitit ja Sirkat,
Helyjä, Nauhat

Itse olen tosi tyytyväinen laatikkoon, en tiennyt että voisin edes mallin kanssa saada noin hyvää jälkeä, vaikka "Neulat" menikin tosi suppuun ja olivat kiemuraiset kirjaimet ja otin niistä jopa jotkut kiemurat pois, mutta silti meni tiukille! Mielestäni "Niitit ja Sirkat" onnistuivat parhaiten ^^


Sitten kankaisiin, jee, kaikki tykkää kankaista! Olen tehnyt hulluja juttuja tosiaan. En yleensä pidä hirveästi kirkkaista väreistä paitsi muutama väri on kovasti mieleeni, mutta kun ostin huutavan turkoosia herkku-kangasta... mä en tiedä mikä muhun meni, mutta siitä tulee kyllä toodella söpö lolita-hamonen kunhan saan muutamasta suunnitelmasta valittua sen oikean!
      Mutta ei ne hulluudet siihen lopu, en ole juuri koskaan pitänyt mistään eläinkuosista, mutta tuossa kauan aikaa sitten joskus talvella(?) kun näin puna-mustaa leopardikangasta niin sekosin täysin ja olisin ostanut ellei siinä olisi ollut leopardin pään kuvia myös... Sitten pikku hiljaa totuin jotenkin leopardi-kuosiin, mutta sekin vain pienissä osissa, mutta joissakin väreissä voisi olla koko mekko! Tai no kyllähän se beige/mustanakin voisi mennä, vähän taas riippuu kuvioiden suuruudesta. Niin tosiaan, sitten kun suunnittelin asukokonaisuuden niin mummin kanssa Eurokankaaseen ja ostamaan sitä kangasta! Oli ihana saada hyvää palvelua ja neuvoa, joskus sitä tuntuu puuttuvan siellä... Leopardi-kangas on kovempaa mitä yleensä käytän ja siksi vähän jännään, että mitähän tulee tapahtumaan sen kanssa. Toivotaan, että asu onnistuu, niin ostinhan vielä mustaa joustavaa kangasta, jota olenkin ehtinyt tässä ommella ;)


Hymy-kahvia!!! (vai kaakaota?)

2 kommenttia:

  1. What you did with the box is so cool! I love the gothic writing on "Needles" and "Rivets and Eyelets" especially.
    I have the same box. I painted mine with blackboard paint and wrote the labels on with chalk so I can change them if I need to.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much!^^
      Oh, well that's cleaver :D I had to think a long time what I should write so your way is so much better!

      Poista