tiistai 5. helmikuuta 2013

Kangaskauppoja?

Käsitöiden teko on viimeaikoina taas jäänyt. Ei ole kunnon inspiraatiota ollut, mutta nyt olen taas piirellyt uusia vaatteita. Ongelmana onkin se, että välillä tuntuu kuin Eurokankaassa ei olisi juuri mitään kivoja kankaita, tai sellaisia, mitä tarvitsisin. Mitähän muita kangaskauppoja on? Netissä tai Helsinki-Vantaan alueella? 

Siinäpä kankaita miun makuun <3
Kuva löytyi Googlesta

6 kommenttia:

  1. Mie oon tilannut kankaita kangastukku.comista, ja ebaysta parit kankaat. :) Jotkut ovat kehuneet myös tuota kangastori.comia, ite en oo ainakaan vielä sieltä tilannut, mutta netistä löytynee kokemuksia tuosta liikkeestä. ^^ Ainiin, ja huutiksesta saattaa tehdä löytöjä silloin tällöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avusta^^ Pitääpä käydä noilla sivuilla katsomassa, mitä löytyy ;)

      Poista
  2. Olen tuskaillut itsekin saman ongelman kanssa, ja olen ottanut tavakseni piipahtaa kangaskaupoissa erityisesti ulkomailla ja ostaa varastoon, kun löydän jotakin mielenkiintoista. Kierrän myös käsityömessuja ja muita tapahtumia. Nettikauppoja en ole vielä itse kokeillut, sillä "näppituntuma" kertoo kankaasta paljon, ja värinkin haluaisin nähdä ennen ostopäätöstä.

    Silti monet hyvät ideat jäävät usein toteuttamatta, kun en löydä sopivaa materiaalia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun pitäisi käydä useammin käsityömessuilla, mutta kun ekan kerran kävin viimevuonna niin ei siellä ollutkaan kankaita ollenkaan! Lankoja sen sijaan joka lähtöön, mutta ei kankaita :(
      Mulla myös useat ideat jäävät toteuttamatta tuon takia :(

      Poista
  3. Itse olen tilannut kangastori.com:ista useamminkin, olen tykännyt heidän kankaistaan. Sieltä saa myös tilattua muutamia testitilkkuja ilmaiseksi aina kerran kuussa. Ja jos sattuu vielä olemaan alan opiskelija, saa -10% alennusta. :)

    Ebay on sitten myös ihan loistava, kun vain jaksaa etsiä ja tutustua hieman myyjän palautteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avusta myös sinulle :) Täytyypi noita sivuja tosiaan käydä läpi ihan ajan kanssa niin vois löytyy jotain ihanaa!

      Poista